Guinness world records 
 • Croatia 365
  Croatia 365 Cjelogodišnji turistički projekt 'Hrvatska 365' napokon je oživio. Namjera najnovijeg projekta Ministarstva turizma  je cilj privlačenja turista koji posjećuju Hrvatsku tijekom cijele godine, a ne samo tijekom ljetnih mjeseci, došao je u život s lansiranjem svoje nove web stranice ... Ovdje možete pronači razne zanimljivosti te evente, uz to sajam „Dani Zigante tartufa 2014“ također je u sklopu projekta“.
 • Dani Zigante tartufa
  Dani Zigante tartufa

  U samom srcu Motovunske šume, jednom od najznačajnijih područja za sakupljanje bijelog tartufa u Istri svake se godine održavaju „Dani Zigante tartufa“.
  Maratonska manifestacija proteže se na čak sedam jesenjih vikenda, i to od kraja mjeseca rujna, do prvog vikenda u mjesecu studenom. Kroz sajam u tom vremenskom razdoblju prođe do 30.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta.

  Sajam tartufa se otvara u nedjelju 21.09.2014. u 10 sati a svečano otvorenje „Dana Zigante tartufa“ je u 13 sati.

 • Degustacijska premijera Zigante vina
  Degustacijska premijera Zigante vina

  G. Giancarlo Zigante, poznati Istarski „kralj tartufa“ vlasnik poznatog brenda „Zigante tartufi“ i restorana „Zigante“ iz Livada, na ovogodišnjoj „Vinistri“ predstavlja degustacijsku premijeru Zigante vina; Malvaziju istarsku, Teran, Rose' od cabernet sauvignona i bijeli Cuvée frasco.
  G. Zigante već se četiri godine zalaže za vrhunsku proizvodnju vina. Iz ljubavi i predanosti prema prirodi, u Kostanjici, na obroncima Grožnjaštine zasadio je mnogo vinove loze tipične za Istarski teritorij. Vinogradi su smješteni na 300 nadmorske visine što čini idealne uvjete za dobivanje najkvalitetnijeg grožđa. Prirodni je to slijed poduzetništva g. Zigantea koji nakon dugogodišnjeg iskustva u samom vrhu svjetske gastronomije, tartufa i ekstra djevičanskog maslinovog ulja ulazi u svijet vinarstva.
  Brigu o izgledu, mirisu i okusu vina prepustio je nekolicini stručnjaka, enologa te grafičara, dok pomnim i pažljivim detaljima postigao je vrhunski proizvod u boci.
  O sada u vinima „Zigante“ možete uživati i u restaurantu „Zigante“ u Livadama.

 • Pleasure box
  Pleasure box „Pleasure box“ je ime novog paketa kojeg imamo u ponudi, namijenjen je svima koji žele okusiti pravi izvorni okus tartufa. Paket sadržava proizvod„tartufatu“, domaće istarske fuže,maslinovo ulje sa okusom crnog tartufa, knjižicu recepata te kupon koji je moguće iskoristiti u Restaurantu Zigante u Livadama.
 • Dani Zigante Tartufa 2014
  Krenule su pripreme za najveći sajam tartufa u regiji... „Dani Zigante Tartufa 2014“...  Maratonska manifestacija koja se proteže kroz cijelu jesen te kroz koju prođe preko 30.000 gostiju iz cijelog svijeta, svake godine ugošćuje sve više izlagaća, kako domaćih tako i stranih… Uz bogati show program gdje prisustvuju mnogi domaći te internacionalni kuhari i prezentiraju svoje kulinarske sposobnosti, ovdje se svakog vikenda održavaju licitacije bijelog tartufa, degustacije i promotivna prodaja raznih proizvoda od tartufa te mnogi proizvođaći vina i raznih autohtonih delicija prezentiraju svoje proizvode…
 

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. Portoroška 15, Plovanija, 52460 Buje, Croatia

Tel: ++385 52 777 409/410 | Fax: ++385 52 777 111

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Development: Studio web art