Guinness world records 
 • Prosinac - Mjesec darivanja
  Prosinac - Mjesec darivanja December je sinonim za veselo praznično vzdušje in obdarovanje.
   Za obdarovanje Vaših bližnjih in pomembnih poslovnih partnerja ter stranka smo pripremnilimnožico daril. Razen različnih darilnih paketov v naših trgovinah v Bujama, Grožnjanu, Livadah, Buzetu in Kopru lahko najdete celo paleto naših proizvodnih linij »Standard« in»Delice«, v katerima so povzeta vsa istrska bogastva narave, vendar jih pa lahko najdete tudi v vseh boljših nakupovalnih centrih.
  Naši zaposleniki v trgovinah, vam bosta pomagala vizbiri darila ki je prilagojen vašim željam in potrebam.

  Pričakujemo Vas z veseljem!


 • Dani mladog maslinovog ulja
  Dani mladog maslinovog ulja I ove godine biti ćemo prisutni na “Danima mladog maslinovog ulja” u Vodnjanu od 14.-16.11.2014.  Uz vrhunska exstradjevičanska maslinova ulja te ona obogaćena sa tartufima, ovdje Vas očekuju i razni proizvodi sa i bez tartufa  te  degustacije vina “Zigante”. Posjetite nas na “Danima mladog maslinovog ulja” u Vodnjanu …
 • Croatia 365
  Croatia 365 Cjelogodišnji turistički projekt 'Hrvatska 365' napokon je oživio. Namjera najnovijeg projekta Ministarstva turizma  je cilj privlačenja turista koji posjećuju Hrvatsku tijekom cijele godine, a ne samo tijekom ljetnih mjeseci, došao je u život s lansiranjem svoje nove web stranice ... Ovdje možete pronači razne zanimljivosti te evente, uz to sajam „Dani Zigante tartufa 2014“ također je u sklopu projekta“.
 • Dani Zigante tartufa
  Dani Zigante tartufa

  U samom srcu Motovunske šume, jednom od najznačajnijih područja za sakupljanje bijelog tartufa u Istri svake se godine održavaju „Dani Zigante tartufa“.
  Maratonska manifestacija proteže se na čak sedam jesenjih vikenda, i to od kraja mjeseca rujna, do prvog vikenda u mjesecu studenom. Kroz sajam u tom vremenskom razdoblju prođe do 30.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta.

  Sajam tartufa se otvara u nedjelju 21.09.2014. u 10 sati a svečano otvorenje „Dana Zigante tartufa“ je u 13 sati.

 • Degustacijska premijera Zigante vina
  Degustacijska premijera Zigante vina

  G. Giancarlo Zigante, poznati Istarski „kralj tartufa“ vlasnik poznatog brenda „Zigante tartufi“ i restorana „Zigante“ iz Livada, na ovogodišnjoj „Vinistri“ predstavlja degustacijsku premijeru Zigante vina; Malvaziju istarsku, Teran, Rose' od cabernet sauvignona i bijeli Cuvée frasco.
  G. Zigante već se četiri godine zalaže za vrhunsku proizvodnju vina. Iz ljubavi i predanosti prema prirodi, u Kostanjici, na obroncima Grožnjaštine zasadio je mnogo vinove loze tipične za Istarski teritorij. Vinogradi su smješteni na 300 nadmorske visine što čini idealne uvjete za dobivanje najkvalitetnijeg grožđa. Prirodni je to slijed poduzetništva g. Zigantea koji nakon dugogodišnjeg iskustva u samom vrhu svjetske gastronomije, tartufa i ekstra djevičanskog maslinovog ulja ulazi u svijet vinarstva.
  Brigu o izgledu, mirisu i okusu vina prepustio je nekolicini stručnjaka, enologa te grafičara, dok pomnim i pažljivim detaljima postigao je vrhunski proizvod u boci.
  O sada u vinima „Zigante“ možete uživati i u restaurantu „Zigante“ u Livadama.

 

ZIGANTE TARTUFI d.o.o. Portoroška 15, Plovanija, 52460 Buje, Croatia

Tel: ++385 52 777 409/410 | Fax: ++385 52 777 111

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Development: Studio web art